Fair-use Policy

Fair use policy dataverkeer.

Dautsen hanteert sinds 1 maart 2018 een Fair Use Policy (afgekort tot FUP) voor het onbeperkt dataverkeer welke wij aanbieden bij onze shared hosting-pakketten genaamd basic, professional en ons reseller pakket.

De FUP is bedoelt om de hoeveelheid dataverkeer van onze pakketten te begeleiden en hiermee overbelasting van het netwerk en overlast voor andere gebruikers te beperken wanneer dit wordt veroorzaakt door gebruikers die via hun verbinding een grotere hoeveelheid aan dataverkeer gebruiken dan andere gebruikers via eenzelfde verbinding.

Dataverkeer wordt door Dautsen 24 uur per dag gemonitoord, Wij nemen contact op met de gebruiker indien wij constateren dat de gebruikte data, gemeten over een periode van 1 maand, meer is dan 4 maal het gemiddelde dataverkeer van andere gebruikers op eenzelfde pakket.

Samen met de gebruiker wordt vervolgens bekeken welke opties er zijn om het verbruik te verminderen of welke opties beter zullen aansluiten bij de behoefte van de gebruiker. Als de gebruiker een dergelijk advies niet opvolgt dan kan Dautsen de toegang (tijdelijk) blokkeren of kosten in rekening brengen indien er vanuit de klant niet meegewerkt word. Dautsen zal uiteraard pas in laatste instantie dergelijke middelen toepassen.

Wow...Je bent goed begonnen!

Wow...Je bent goed begonnen!

Wanneer je een website online wilt plaatsen heb je een domeinnaam nodig: het is je specifiek adres op het internet.

Wow...Je bent goed begonnen!

Plaats je website of app veilig online met onze betrouwbare hosting, en start uw online succesverhaal. Wij zorgen ervoor dat alles perfect werkt en beveiligd is tegen hackers.